1 platform
zichtbaarheid
zorgvragers & zorgverleners samen
onderzoek-afbeelding Vind je zorg

Stichting Natuurlijk Welzijn         

Stichting Natuurlijk Welzijn (SNW) is een onafhankelijke consumentenorganisatie, die zich actief inzet voor de integratie van natuurgeneeskunde met reguliere geneeskunde. De Stichting Natuurlijk Welzijn bestaat meer dan 45 jaar en zet zich al net zo lang in voor het verbeteren van de positie van de Natuurlijke en Alternatieve geneeskunde. Zo werkt de Stichting aan Integrale zorg; het beste uit twee werelden. 

Natuurgeneeskunde is een volwaardige geneeskunde die meer erkenning behoeft. Dit in samenwerking met en participaties in organisaties, die werken aan een transparante en professionele complementaire zorg. Zij zetten zich in voor kennisdeling, de waarde van natuurgeneeskunde én de samenwerking met de reguliere geneeskunde. Het structureel creëren van practise-based evidence brengt daarbij voor alle partijen een meerwaarde.  

SNW streeft naar integratie tussen reguliere en complementaire zorg en deelt daarover informatie, o.a. met consumentenmagazine ‘De Natuur Uw Arts’. De stichting wil groeien om meer mensen te bereiken en om de geneeskrachtige natuurlijke middelen weer in het basispakket van de zorgverzekering te krijgen.